Massasje

Yogaflyt følger helseråd fra FHI og myndighetene. 

Sliter du med belastningslidelser og har stram og øm muskletur? Klarer du ikke å lande på grunn av stress? Vil du ha hjelp til mer balanse i livet gjennom behandling, samtale og tips om avspenningsteknikker?

Jeg utfører massasje, healingmassasje, akupressur og coaching fra klinikk på Dal i Eidsvoll, Øvre Romerike i Akershus.

Jeg selger også gavekort! 


Massasjeterapi
er en utvidet behandlingsform utover den klassiske massasje og utføres på bar hud med olje. Med forskjellige teknikker, som bl.a. triggerpunkt-behandling/kopping/akupressur, bearbeides vev og muskulatur for å få i gang sirkulasjonen i underhudsvev, muskel- og skjelettstrukturer.

Behandlingen kan enten være rettet mot å forebygge plager eller å behandle bestemte problemer som f.eks.: muskelsmerter, vonde punkter som ”stråler”, ømme skuldre, nakkesperre, ryggvondt, kneproblematikk, leddbesvær, musearm, tennisalbue, stress, hodepine, søvnproblemer m.v..

Lymfesirkulasjonen påvirkes også ved behandling og kroppens avfallstoffer utskilles raskere. Jeg har fokus på bevisstgjøring og pust. Behandlingen har det felles mål å løse opp muskelspenninger og blokkeringer og få i gang sirkulasjonen. Ofte inkluderer jeg massasje, akupressur, pusteteknikker og coaching i samme behandling. Og gir tips om yogaøvelser og tøying som hjemmelekse. Jeg jobber intuitivt og sammen med klienten oppstår løsninger til forbedret helse.

Jeg har spesialisert meg i å behandle hele kroppen dyptgående og erfarer gode resultater; de fleste merker tydelige forbedringer etter få behandlinger. Jeg deler ikke opp massasje i f.eks bindevev- eller idrettsmassasje - det jeg skal gjøre viser seg selv og alle behandlinger tilpasses individuelt.

Helhetlig behandling kan bidra til positiv helhetlig forandring!

Ring meg for nærmere avtale!

Pris:  60 minutter kr 700,-      90 minutter kr 900,-


LydTerapi
er massasje med lydhealing som balanserer deg på cellenivå. Massasjen utføres med klær hvor akupressurpunkter/energibanene stimuleres for å åpne opp for stømmen av livsengergi i kroppen. Dette gjøres i kombinasjon med lyd fra bl.a tibetanske syngeboller og Gong. Vibrasjonen fra de hellige intstrumentene aktiverer kroppens chakra (enegisentre) noe som forsterker massasjens virkning. Dette er en meditativ helhetlig behandling som gir deg en behagelig opplevelse av velvære. Må oppleves! 

Introduksjonspris:  90 minutter kr 900,-


Bedriftsmassasje
Jeg har vært innleid hver 14. dag som bedriftsmassør i to forskjellige firmaer i Oslo siden 2001. De ansatte får 30 minutters behandling med god effekt. Hver enkelt får individuell oppfølging av muskelproblemer. Innimellom er det brannslukning men mest av alt er det bevisstgjørende i forhold til egen helse. Massasje stimulerer til forbedret arbeidsstilling, fysisk aktivitet og det å ta ansvar for egen helse.

Bedriftsmassasje er forebyggende & vedlikeholdende og holder muskel- og skjellettplager i sjakk. Jevnlig behandling kan bidra til redusert sykefravær! Kan det være noe for din bedrift? - Ta kontakt for nærmere avtale.

Jeg er medlem av Norges Massasjeforbund, se www.massasjeforbundet.no.
Velg alltid en seriøs terapeut med godkjent utdannelse
- for din egen sikkerhet skyld
 

 

   
© Pikseletaten 2011