Massasje

Sliter du med belastningslidelser og har stram og øm muskletur? Klarer du ikke å lande på grunn av stress? Vil du ha hjelp til mer balanse i livet gjennom behandling, samtale og tips om avspenningsteknikker?

Fra klinikken på Dal i Eidsvoll, Øvre Romerike i Viken kommune har jeg tilbudt unike behandlinger med eller i kombinasjon av 
massasje, healingmassasje, akupressur og coaching. Min behandling gir raskt og effektivt resultat og mange opplever en forbedring de ikke har kjent hos andre terapeuter.


Ring meg eventuelt send meg en sms for nærmere avtale


Massasjeterapi
er en utvidet behandlingsform utover den klassiske massasje og utføres på bar hud med olje. Med forskjellige teknikker, som bl.a. triggerpunkt-behandling/-kopping/akupressur, bearbeides vev og muskulatur for å få i gang sirkulasjonen i underhudsvev, muskel- og skjelettstrukturer.

Behandlingen kan enten være rettet mot å forebygge plager eller å behandle bestemte problemer som f.eks.: muskelsmerter, vonde punkter som ”stråler”, ømme skuldre, nakkesperre, ryggvondt, kneproblematikk, leddbesvær, musearm, tennisalbue, stress, hodepine, søvnproblemer m.v..

Lymfesirkulasjonen påvirkes også ved behandling og kroppens avfallstoffer utskilles raskere. Jeg har fokus på bevisstgjøring og pust. Behandlingen har det felles mål å løse opp muskelspenninger og blokkeringer og få i gang sirkulasjonen. Ofte inkluderer jeg massasje, akupressur, pusteteknikker og coaching i samme behandling. Og gir tips om yogaøvelser og tøying som hjemmelekse. Jeg jobber intuitivt og sammen med klienten oppstår løsninger til forbedret helse.

Jeg har spesialisert meg i å behandle hele kroppen dyptgående og erfarer gode resultater; de fleste merker tydelige forbedringer etter få behandlinger. Jeg deler ikke opp massasje i f.eks bindevev- eller idrettsmassasje - det jeg skal gjøre viser seg selv og alle behandlinger tilpasses individuelt.

Helhetlig behandling kan bidra til positiv helhetlig forandring!LydTerapi
er massasje med lydhealing som balanserer deg på cellenivå. Massasjen utføres med klær hvor akupressurpunkter/energibanene stimuleres for å åpne opp for stømmen av livsengergi i kroppen. Dette gjøres i kombinasjon med lyd fra bl.a tibetanske syngeboller og Gong. Vibrasjonen fra de hellige intstrumentene aktiverer kroppens chakra (enegisentre) noe som forsterker massasjens virkning. Dette er en meditativ helhetlig behandling som gir deg en behagelig opplevelse av velvære. Må oppleves! Bedriftsmassasje - se Bedriftsyoga
Jeg har tidligere vært innleid ukentlig som bedriftsmassør i to forskjellige firmaer i hele 16 år siden 2001; avtalene tok dessverre slutt i 2018 da bedriftene flyttet. De ansatte fikk jevnlig 30 minutters behandling med god effekt. Hver enkelt fikk individuell oppfølging av muskelproblemer og bedriftene kunne skilte med nær intet fravær av ansatte grunnet muskel- og skjellettplager.

Massasje er bevisstgjørende i forhold til egen helse. I tillegg er jeg i dialog med den enkelte og stimulerer til forbedret arbeidsstilling, fysisk aktivitet og det å ta ansvar for egen helse. Forebyggende behandling holder muskel- og skjellett-plager i sjakk og gir forbedrende vedlikehold av helsa.

Bedriftsmassasje er et positivt og forebyggende tiltak for å redusere sykefravær. Det gir også en god ringeffekt da de ansatte føler seg ivaretatt og det gir trivsel på arbeidsplassen som igjen fører til at de ansatte ønsker å yte godt i jobben. Jevnlig behandling av de ansatte virker forebyggende og plager blir tatt hånd om før muskel- og skjelettlidelser inntrer. Det er en stor fordel at de ansatte slipper å dra ut i arbeidstiden for å motta behandling. Slik sparer både bedriften og de ansatte tid og penger.

Forebyggende bedriftsmassasje som tilbys alle ansatte gir fritak fra fordels-beskatningen. De ansatte blir ikke skattet av fordelen. Bedriften selv fører utgifter i regnskapet og bedriftsmassasje har skattemessig like ramme-betingelser som øvrige bedriftshelsetjenester.

Ergo - bedriftsmassasje gir stor possitiv effekt for både ansatte og bedriften.

Jeg har nå ledig for å inngå bedriftsavtale - Kan dette være noe for din bedrift? - Ta kontakt for nærmere avtale.

Jeg er medlem av Norges Massasjeforbund, se www.massasjeforbundet.no.
Velg alltid en seriøs terapeut med godkjent utdannelse
- for din egen sikkerhet skyld
 

 

   
© Pikseletaten 2011